Místo

OBŘAD, HOSTINA & PARTY




Chateau Dobřichovice (restaurace Zámecký had) - Vše se koná na jednom místě, nemusíte se tedy zabývat přesuny. Když počasí dovolí, obřad bude v předzámčí s výhledem na divokou řeku Berounku. Pokud ne, nabízí se krásné interiéry zámku. Následně raut v restauraci Zámecký had v horním patře zámku. Party pak bude na nádvoří, kde nám bude k dispozici i konírna.








ADRESA
Křížovnické náměstí
Dobřichovice
252 29




DOPRAVA
Autem:
Po silnici směr Dobřichovice. Cesta z Prahy trvá cca 33 minut (25,1 km), z Kladna cca 40 minut (43,3 km)
Na cestu tam i zpět doporučujeme se domluvit třeba ve skupince popř. nahlaste nevěstě/ženichovi, že máte auto ke sdílené jízdě a my vás seskupíme a propojíme.

Vlakem:
Ze stanice Praha Hl. nádraží nebo Smíchovské nádraží do zastávky Dobřichovice (zámek se nachází v dochozí vzdálenosti u řeky - Křížovnické náměstí)

Autobusem:
Ze stanice Praha - Smíchovské nádraží, přestup na zastávce Mníšek p. Brdy, Pražská. Výstup na zastávce Dobřichovice - Pošta

PARKOVÁNÍ
Parkování před zámkem možné, ale je veřejné. V dostupné vzdálenosti se nachází centrum města, včetně úřadu města Dobřichovice, kde je též parkování možné (nebo u přilehlé benzinové pumpy) a poté dojít k zámku pěšky.

UBYTOVÁNÍ
Pokud se s námi rozhodnete zůstat slavit až do ranních hodin (což rozhodně uvítáme) a přespat na místě, poprosíme vás nahlásit nám zda se ubytujete nebo pojedete domů, spolu s potvrzením účasti. Mějte prosím pochopení jelikož ubytování není hrazenou, vzhledem k tomu, že se jedná o dojezdovou vzdálenost a tak je vše na vaší volbě.
Pokud se rozhodnete pro kemp (stan/chatku) též nám dejte vědět abychom to vedení kempu nahlásili, pokud budu mít volnou kapacitu. Pokud se rozhodnete ubytování zamluvit na vlastní pěst, mějte prosím na paměti, že se termíny rychle obsazují a tak je třeba pokoje zamluvit včas.

Máme 10 zamluvených pokojů v hotelu  za 500 Kč/noc - přednost budou mít prarodiče, svědci a rodiny s dětmi.

Nabízí se pak i jiné možnosti ubytování po vlastní ose (jak jsme zmiňovali). A vzhledem k dojezdové vzdálenosti samozřejmě i cesta zpět autem/vlakem ještě téhož dne. Kdo se rozhodně jet autem zpět, též nás můžete informovat a můžete se domluvit s dalšími svatebčany na spolujízdě jak jsme zmiňovali (více v kategorii INFO).

Další možnosti ubytování:
• Autocamp Dobřichovice
• Penzion U Tuláka
• Hotel Panská zahrada
• MMX Pivotel