Aktuality
















18. 6. 2020 

Počasí
Předpověď počasí hlásí 21°C, pod mrakem a déšť. Nevíme jak nám to vyjde na obřad, a tak prosíme abyste si s sebou vzali deštníky (ideálně v nějakých decentních neřvavých barvách). Pokud déšť nebude veliký, i tak bychom se chtěli pokusit o obřad venku. Jestli ale bude velký slejvák, tak se uskuteční v sále uvnitř zámku.
Děkujeme. :)

11. 3. 2020

Pandemie
V souvislosti s pandemií vás chceme informovat o tom, že konečný počet hostů a průběh svatby se může měnit na základě aktuální situace. Pro případ, že bychom byli nuceni omezit počet hostů, tak nezoufejte. Zajistíme přímý přenos přímo z obřadu pro ty, kteří nebudou moci být u našeho "tak jo".

S případnými možnými omezeními jako co se osob na události týče, tak hygienickými opatřeními zvažujeme několik scénářů - čekáme však na vývoj situace proto prosím počítejte, že finální rozhodnutí padne v červnu a budete o všem ihned informováni.

Varianty na které jsme připraveni:
1) Svatba v užším rodinném kruhu se svědky a družičkami
2) Svatba o 10 osobách dle vladního nařízení
3) Svatba dle původního plánu, ale pouze jen obřad, popř. raut
4) Pořádná svatba se vším všudy bez omezení

Následná párty by se přesunula až situace dovolí více si užívat veselí bez roušek a přisných hygienických opatření. Jistě chápete, že s mírou alkoholu by taková party nebyla možná a určitě by si to nikdo neužil tak, jak bychom všichni chtěli. Proto nezoufejte - party bude. Ať už v červnu, a nebo dodatečně s vámi všemi, se kterými si to chceme užít. Obřad ale z mnoha důvodů rušit ani přesouvat nechceme.

Zároveň prosíme, pokud již teď víte, že byste se nechtěli/nemohli obřadu/party zúčastnit z důvodů stávající pandemie, dejte nám vědět. Určitě chápeme, že každý si musí zvážit účast kvůli možným rizikům.

Děkujeme všem za pochopení,
J&K