Informace



Organizace 

• Dress code? Je Smart causal. Svatba bude laděna v duchu rocku a klasické elegance. Chápeme, že ne všichni mají šatník rockové hvězdy. A tak je na vás, jestli se budete chtít ladit do rockového stylu svatby, zkombinovaným s lehkou formálností a nebo dáte přednost čistě "smart casual" dress codu, který velí - něco mezi formálností a ležérností. Inspirace ZDE.

• Prosíme všechny ať nefotí během obřadu. Je to krásný moment, který si chceme vychutnat jen a jen s vámi (a taky nechceme mít na svatebních fotkách lidi s mobily u obličeje). Od toho tam bude oficiální fotograf. Děkujeme za pochopení.

• Jinak je ale po celý zbytek svatby focení vítáno. Pokud máte Instagram/Facebook, označujte naší svatbu pod hashtagem #JakubAJohanaRocks

• Jelikož se ženich i nevěsta zajímají o ekologii, nejsou fandové jednorázových obalů. Prosíme vezměte si proto ideálně nějaké své krabičky pro případné zbytky/výslužky.

• Berte prosím v potaz, že jelikož je svatba v dojezdové vzdálenosti od Prahy (cca. 30 min.) i od Kladna (cca. 40 min.) nebude hrazeno ubytování ani doprava zpět.

• Nabízíme zarezervované pokoje (přednost mají prarodiče, rodiny s dětmi a samozřejmě svědci), ubytování v kempu (stany, chatky) či ubytování v jiných penzionech podle vašeho uvážení. Pro pár vyvolených i přespání v domě rodiny nevěsty poblíž. Účastníky proto prosíme aby nahlásili ženichovi/nevěstě jak si přejí být ubytováni popřípadě, zda-li poté jedou domů autem/vlakem. Ať máme co nejhladší organizaci. Již zmiňované v kategorii Místo.

• Car sharing: Společnýma silama vás propojíme s jinými, kteří by chtěli využít sdílenou jízdu. Pokud o spolujízdu máte zájem, dejte nám vědět při potvrzení účasti. Určitě je to skvělé využití než jet 40 auty, udělat skupinky - pro návrat v den svatby potom ideální jelikož předpokládáme, že valná většina bude na případné oslavě zapíjet nějaký ten alkoholický nápoj.
















Kdo? Co?

• Sladký bar (jeho část) a dort má na svědomí úžasná Andy's Cakes
Celé pohoštění a nápoje nám zajistil Zámecký had a v obou případech se rozhodně máte na co těšit.

•  Focení nakonec obstaralskvělý Lukáš Neasi. Moc mu děkujeme za nádherné zachycení každého momentu z kterého atmosféra celého dne přímo dýchá.

• Hudbu ve stylu rock 'n'rollu a metalu (ale i neutrálnějších songů) pro vás připravil speciálně ženich s nevěstou, čeká vás tedy playlist plný absolutních skvostů! Web a oznámení má na starosti nevěsta, kreativní texty ženich. Fotky tady na webu zase naše milá Kamila Ostružinová.

Děkujeme všem zúčastněním a šikovným duším, kteří se na naší svatbě podílejí. A samozřejě i pak vám, svatebčanům - bez vás bysme si svatbu sice užili, ale rozhodně ne tolik :D. No a taky bude sranda.